Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Huidverbetering

Rimpels

Er wordt vaak gezegd dat rimpels het gezicht karakter geven en dat is ook zo. Maar wat te doen als die rimpels niet bij je karakter passen? Niet iedere rimpel- of litteken behandeling past even goed bij iedere huid. Er bestaan momenteel verschillende injectables die ieder een andere werkwijze en resultaat hebben. Wij gebruiken enkel veilige producten die door het lichaam zelf worden afgebroken. Dit betekent wel dat een injectable behandeling tijdelijk is en u voor het behouden van het resultaat de behandeling dient te herhalen. Voor een permanenter resultaat voeren wij lipofilling behandelingen uit. Hierbij wordt eigen vetweefsel (van de buik of bovenbenen) verplaatst naar het gelaat.Tijdens een intakegesprek kijken we graag samen met u naar uw huid en de behandeling die bij u het mooiste resultaat zal geven.

Littekens

Het team van Bloemingdael Plastische Chirurgie is toonaangevend op het gebied van littekenbehandeling. De binnen het brandwondencentrum opgebouwde expertise wordt ingezet om littekens te voorkomen en te verwijderen.

Helaas worden steeds meer mensen geconfronteerd met de gevolgen van slechte chirurgische ingrepen door discutabele klinieken. Zij ontvangen bij ons alle zorg door middel van littekenbehandelingen en hersteloperaties.

Indien u meer wilt lezen en leren over rimpel- of littekenbehandelingen dan verwijzen wij u graag naar de site van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie waar u onder Patiënteninformatie uitgebreide informatie over onze behandelingen kunt vinden.

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care