Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Gelaatchirurgie

We kennen het allemaal wel. U kijkt in de spiegel en ziet steeds dat ene waarvan u voelt dat het niet bij u past. Het gaat er misschien niet eens om hoe de omgeving reageert op uw uiterlijk. Het gaat erom hoe u uzelf wilt zien.

Wij ervaren dat een verandering van uiterlijk, hoe klein ook, vaak een grote verandering betekent in het leven. Zo geeft het liften van de oogleden een andere kijk op het leven. De mensen om u heen zien u ook anders en dit blijkt vaak het begin van een reeks van positieve veranderingen in het leven.

Ook bij grotere ingrepen zoals een volledige facelift, begrijpen wij dat uw uiterlijk echt bij u hoort te passen. Schoonheid heeft voor ons ook te maken met een natuurlijke uitstraling. Wij zoeken samen met u naar de juiste verhoudingen in uw gezicht.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen via 023-54 44 974.

Als u meer wilt lezen en leren over gelaatschirurgie dan verwijzen wij u graag naar de site van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie waar u onder Patiënteninformatie uitgebreide informatie over onze behandelingen kunt vinden.

before
after

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care