Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Blog

Shocking! Dit doet de zon met je huid

Iedereen kent de gevolgen van UV-straling maar toch zijn veel mannen en vrouwen te lui om te smeren met zonnebrandcrème. Een verbrande huid is het directe gevolg maar wat het met je huid de langere termijn doet, daar schrik je pas van! De vrachtwagenchauffeur op onderstaande foto heeft bijna dertig jaar in zijn wegen rondgereden waarbij één kant van zijn gezicht dagelijks werd blootgesteld aan ultraviolet A (UVA) straling. Hierdoor heeft de man een eenzijdige huidbeschadiging opgelopen die onomkeerbaar is. Ook al zat hij vooral in zijn vrachtwagen, dit houdt de UVA-straling niet tegen en door lange blootstelling dringen de UVA stralen door tot diep in de huid met een verdikking van de bovenste huidlaag als gevolg. De elasticiteit en het collageen van de huid worden vernietigd.

Draag jij de juiste beha maat?


Zit jouw beha perfect? Of draag je al een hele poos de verkeerde maat? 80% van de vrouwen draagt de verkeerde cupmaat. Zonde, want de juiste maat staat mooier, maakt je slanker en is beter voor de borsten.

Borstvoeding na borstvergroting

Heb je een borstvergroting ondergaan, dan kun je vaak nog gewoon borstvoeding geven. Dit is echter wel afhankelijk van het type borstvergroting: een prothese kan namelijk worden ingebracht via een snee in de borstplooi, in de oksel of rondom de tepelhof. Bespreek met de plastisch chirurg of jij de juiste behandelmethode hebt of zult ondergaan en of siliconen implantaten invloed hebben op de moedermelk en je baby.

Niet alle fillers zijn gevaarlijk

Er bestaan veel horrorverhalen over fillers die ontstoken of geïnfecteerd raken en vervolgens onherstelbare schade aanrichten. Dit wekt de indruk dat fillers gevaarlijk zijn. Maar is dat ook echt zo? Bloemingdael legt uit welke typen fillers er zijn en wat de risico’s van een fillerbehandeling zijn.

Cryolipolyse en liposuctie: behandelingen voor vetverwijdering

Wil je vet laten verwijderen, dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk: cryolipolyse en liposuctie. Wij lichten de voor- en nadelen van beide behandelingen voor je uit, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Zo is het resultaat bij liposuctie doorgaans beter zichtbaar, maar hoef je bij cryolipolyse niet te herstellen van de behandeling.

Weer lekker in je vel na een buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie wordt in de meeste gevallen niet vergoed. Uit recent onderzoek is echter gebleken dat een buikwandcorrectie voor cliënten met overtollig huid- en vetweefsel een positief resultaat geeft voor body en mind. De ingreep is niet alleen cosmetisch, maar verandert ook de manier waarop cliënten over zichzelf denken.

5 fabels over de borstverkleining

Als je een borstverkleining wilt laten uitvoeren, dan heb je waarschijnlijk al eens gegoogeld naar de resultaten en behandeling. Omdat je niet alle informatie op het internet op waarheid berust, zetten wij een paar fabels voor je op een rij.

3 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Uit het nieuws: zeldzame vorm van kanker bij borstimplantaten

Recent zijn er in het nieuws berichten verschenen dat er bij enkele vrouwen ALCL, een zeer zeldzame vorm van lymfeklierkanker bij borstprothesen is geconstateerd. Dit bericht maakt veel vrouwen met borstprothesen ongerust en daarom willen wij u de benodigde informatie verschaffen. ALCL en borstprothesen Naar schatting heeft 1 op de 30 vrouwen in Nederland borstprothesen om de borsten te vergroten of om ze te reconstrueren na een borstoperatie. Na langdurig onderzoek door oncologen, radiologen én plastisch chirurgen is gebleken dat vrouwen met borstprothesen een verhoogde kans hebben op ALCL, een vorm van lymfeklierkanker. Deze vorm van kanker kan zich ontwikkelen in het lichaamsvocht of de kapselcontractie rondom de borstprothesen.

Vetcellen bevriezen bij Bloemingdael

De nieuwe lichaambehandling van Bloemingdael Plastische Chirurgie maakt het mogelijk om zonder operatie van jouw lichaamsvet af te komen. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar! Doormiddel van een cryolipolyse behandeling kun je verschillende zones van het lichaam aanpakken en op deze plekken wel 0.5 tot 5 cm aan omvang kwijtraken.

Getoond 1–10 van 10012345678910