Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

3 behandelingen die jouw Blue Monday voorgoed veranderen

Het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens psychologen komt dit door de donkere dagen en gesneuvelde voornemens. Veel mensen voelen zich minder gemotiveerd en moe gedurende de eerste maand van het jaar. Toch hoeft Blue Monday niet negatief te zijn, het is de ideale dag om voornemens om te zetten in daden!

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie is een behandeing die wij dagelijks bij ons in de kliniek uitvoeren. Veel mannen en vrouwen hebben met het klimmen der jaren last van een slapper wordende huid waardoor de oogleden gaan hangen. Dit is niet alleen zichtbaar maar het kan ook vermoeidheidsklachten opleveren. Vooral slapper wordende bovenoogleden kunnen je de hele dag irriteren. Twijfel jij al jaren over deze behandeling? Ga dan na waarom je de stap nog niet hebt gezet. Het is altijd raadzaam om je zo goed mogelijk te laten informeren en daarom komt iedereen bij ons eerst op consult bij een behandelend plasisch chirurg. Je boekt hier een consult.

Cryolipolyse
Wij hadden ook een voornemen: dit jaar gaan we een nieuwe behandeling aanbieden waarmee je zonder operatie vet verliest! Cryolipolyse is een relatief eenvoudige behandeling die ervoor zorgt dat je nét wat betere lichaamscontouren krijgt doormiddel van het bevriezen van vetcellen. Het is geen manier om af te vallen maar juist om het lichaam te shapen. Iedereen heeft wel een vervelende plek waar extra vet zit waar je – ook met sporten of een dieet – niet vanaf komt. Precies voor deze irritante zones is cryolipolyse bedoeld. Meer weten? Lees dan hier verder.

Injectables
Een behandeling met injectables wordt steeds populairder. De meeste mensen kennen wel iemand die zich subtiel heeft laten behandelen met Botox of fillers. Mensen zijn meer dan ooit met hun gezondheid bezig, als je je goed voelt, wil je er ook goed uitzien. Met fillers en Botox kun je er jonger en frisser uitzien. Een behandeling met Botox of fillers is niet ingrijpend maar het is wel belangrijk om het goed te overwegen. Laat je eens informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden, de risico’s en complicaties.

 

< 5 fabels over de borstverkleining Uit het nieuws: zeldzame vorm van kanker bij borstimplantaten >
Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care