Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Neuscorrectie

"Al onze neuscorrecties worden uitgevoerd door BIG geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk"

Overweegt u een neuscorrectie omdat u het gevoel heeft dat uw neus niet goed bij uw gezicht past? Voelt u zich regelmatig onzeker over uw uitstraling en zou u hier het liefst op korte termijn iets aan willen veranderen? Kliniek Bloemingdael biedt de juiste oplossing. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om uw gezicht perfect in balans te krijgen en u als persoon weer te laten stralen, zodat u weer vol zelfvertrouwen en met een goed gevoel door het leven gaat.

Op deze pagina vindt u alle informatie over wat een neuscorrectie voor u inhoudt bij Kliniek Bloemingdael, van de behandeling tot het resultaat van de nazorg tot de tarieven. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben voor onze specialisten, dan kunt u eenvoudig contact met ons op nemen via het contactformulier.

Bij de intake wordt er goed geluisterd naar wat jij wilt. De dokter schetst reële verwachtingen en informeert je duidelijk over wat er gaat gebeuren.

Algemeen

Een neuscorrectie kan worden uitgevoerd om verschillende redenen. Het kan worden gedaan vanwege een cosmetische vraag of omdat er klachten zijn van de doorgankelijkheid (functionele klachten). Neuscorrecties uitgevoerd in kliniek Bloemingdael zijn voornamelijk cosmetisch. De plastisch chirurgen van kliniek Bloemingdael houden hun kennis up to date door bezoeken aan buitenlandse klinieken om daar de nieuwste technieken te leren op het gebied van neuscorrecties.

Hoe werkt het?

Een neuscorrectie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Meestal duurt de operatie een uur tot anderhalf uur afhankelijk van de uitgebreidheid. Soms moet alleen de neustip worden gecorrigeerd of de neusrug (hump). Belangrijk is dat u als cliënt vooraf goed naar uw neus heeft gekeken en kunt uitleggen waar u zich aan stoort. Wij kunnen dan kijken of de wensen technisch haalbaar zijn. Een neus is een functioneel orgaan en moet wel functioneel blijven. Omdat een neus een driedimensionaal orgaan is en o.a.uit bot, kraakbeen en huid bestaat is het juist bij deze operaties belangrijk te vertellen dat verbetering absoluut haalbaar is maar perfectie niet. En dit komt juist door al de verschillende variabelen waar rekening mee gehouden moet worden.

Na de operatie

Na de operatie krijg je een spalkje die de neus gedurende een week beschermd en worden. De hechtingen worden na een week verwijderd en dan ben je meestal al wel weer toonbaar. De meeste zwelling verdwijnt na 4-6 weken maar gedurende een jaar na de operatie kunnen er nog kleine veranderingen optreden. Heel zelden moet er een nacorrectie worden uitgevoerd en dat zal dan meestal een jaar na de eerste operatie zijn.

 

before
after

before
after

Bekijk hier voor- en na foto’s

 

Maak nu een afspraak

Prijzen

Behandeling Prijs
Consult € 50,-
Second opinion € 100,-
Neustipcorrectie € 3500,-
Neuscorrectie € 4700,-
Neuscorrectie uitgebreid € 6500,-

Een afspraak maken of contact opnemen

Aanhef*

Voornaam*
Achternaam
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar wilt u een afspraak voor maken?*
Opmerkingen

Vergelijkbare behandelingen

Naast een neuscorrectie kunt u in onze kliniek in Haarlem tevens terecht voor een:

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care