Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is het bevriezen van vet op zones waar u het, ondanks een gezonde levensstijl en sporten,  maar moeilijk weg krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vet op uw onderbuik, de armen, de love handles of op uw heupen. Deze methode om lokaal lichaamsvet te verwijderen is geschikt voor mannen en vrouwen. 

Er is veel onderzoek gedaan naar de cryolipolyse behandeling en de resultaten zijn erg goed. Deze methode om vet te verliezen is effectief en blijvend. Verwacht niet dat u kilo’s afvalt: het voornaamste doel van cryolipolyse is het shapen van het lichaam.

De behandeling

U neemt plaats op de behandeltafel en er wordt een gelpad op de huid aangebracht. Vervolgens worden er applicators aangesloten op de probleemzones. De applicators koelen en zuigen de te behandelen gebieden vacuüm. Het koelsysteem koelt 360 graden rond de applicator en gaat tot –9 °C. Doordat de huid vacuüm gezogen wordt, kan het voelen alsof er in geknepen of hard aan getrokken wordt. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten tot een uur.  U kunt direct na de behandeling uw activiteiten weer oppakken.

Hoe werkt het?

Ieder lichaam bevat een bepaald aantal vetcellen, die na het doorstaan van de puberteit niet meer worden aangemaakt. Het aantal vetcellen neemt nooit toe in hoeveelheid, enkel nemen deze vetcellen toe in grootte. Als men aankomt groeit de vetcel van omvang, als men afvalt neemt het volume van de vetcel af. Vanaf drie weken tot drie maanden na de behandeling is een afname van de vetophoping zichtbaar.

Bij Clatuu Cryolipolyse worden de vetcellen doeltreffend verwijderd door middel van bevriezing. De bevroren en kapotte vetcellen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Het is ideaal voor mensen die lokale hardnekkige vetophopingen hebben zoals bijvoorbeeld de onderbuik, dijen, lovehandles, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.

Is het op lange termijn veilig?

Onderzoek heeft uitgewezen dat vetcellen veel gevoeliger zijn voor kou dan het omliggend weefsel. Door dit selectieve effect op de vetcel worden enkel de vetcellen afgebroken en blijft de rest van de huid, spieren en zenuwen intact.

Waarom de Clatuu Cryolipolyse? 

De Clatuu Cryolipolyse is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van cryolipolyse. Het is een niet invasieve behandeltechniek voor plaatselijke reductie van vetcellen door koeling. Cryolipolyse induceert apoptose enkel in de vetcellen, zodoende de vetlaag geleidelijk te reduceren, zonder daarbij het omliggende weefsel te beschadigen. 
Tevens heeft de Clatuu een uniek effectief 360 graden koelende techniek ontwikkeld. De reikwijdte tijdens de behandeling is hierdoor groter dan bij andere apparatuur. (Apoptose is het natuurlijke proces dat leidt tot het afsterven van cellen die een afwijking vertonen en daardoor niet (meer) goed functioneren).

Kan het weer terugkomen?

De vetcellen die behandeld zijn worden afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Deze cellen verdwijnen en worden niet meer opnieuw aangemaakt. Het is mogelijk om weer aan te komen, echter is de behandelde zone geen voorkeurslocatie meer voor vetopslag. Uiteraard is het advies om altijd veel te blijven bewegen en een gezonde leefstijl na te streven, maar het is niet nodig om buitengewoon veel te sporten of te lijnen om het behaalde resultaat te behouden.

Het resultaat

Het resultaat is pas na enkele weken tot 3 maanden zichtbaar, omdat het lichaam de vernietigde vetcellen moet afvoeren. Uiteindelijk kunt u een vetafname van zo’n 20% tot 25% per behandeling waarnemen. Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling na 6 weken herhalen voor een nog beter resultaat.

Tarieven

Behandeling 1e behandeling Vervolgbehandeling
1 behandeling (2 kopstukken)
€ 425,- € 400,-

Een afspraak maken of contact opnemen

Aanhef*

Voornaam*
Achternaam
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar wilt u een afspraak voor maken?*
Opmerkingen
Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care