Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Bloemingdael op televisie met het nieuwe RTL programma ‘Verminkt’

tv-programma-verminkt-bloemingdael

Vanaf 16 mei 2017 zijn wij te zien in het nieuwe RTL 4 programma ‘Verminkt’. Deskundige plastisch chirurgen, onder andere werkzaam in kliniek Bloemingdael, herstellen verminkingen na mislukte ingrepen.

Plastische chirurgie wordt steeds populairder en het aantal ingrepen is de afgelopen jaren verdubbeld. Meestal gaan ingrepen in klinieken goed maar het gaat ook wel eens mis. En dan is het meteen goed mis. In het RTL programma ‘Verminkt’ volgt presentatrice Evelyn Struik mensen die nog iedere dag de ernstige gevolgen ervaren van een mislukte ingreep. De impact die dit op je leven heeft is groot en het is natuurlijk een verademing als er enigszins een verbetering te behalen valt.

Voorkomen is beter dan genezen

Helaas is het bij de deelnemers van het RTL programma ‘Verminkt’ mis gegaan, maar hoe kun je zelf voorkomen dat een ingreep anders uitpakt dan verwacht? Dit heb je voor een deel zelf in de hand. Het is héél belangrijk om je voor elke cosmetische ingreep goed te laten informeren door een ervaren specialist. Er zijn veel niet-plastisch chirurgen die operaties uitvoeren waarvoor ze niet zijn opgeleid. Ooglidcorrecties worden bijvoorbeeld nog steeds wel eens door basisartsen uitgevoerd. Ook met fillers wordt er te gemakkelijk omgegaan. Het zijn serieuze behandelingen waarvoor plastische chirurgen een jarenlange opleiding hebben genoten. Een ervaren plastisch chirurg staat altijd geregistreerd in het BIG register en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Onze ervaren plastische chirurgen

plastisch-chirurgen-bloemingdael

Van links naar rechts

Dr. Menno Huikeshoven
BIG: 49063224801

Drs. Kalam Ahmed
BIG: 79051796101

Drs. Wouter van der Pot
BIG: 29060156701

Drs. Joost Staudt
BIG: 290 555 396 401

Een betrouwbare kliniek

Naast de keuze voor een ervaren plastisch chirurg, is het hele traject rondom de ingreep van groot belang. We hadden het al over een uitgebreide voorlichting maar mogen ook zeker de nazorg niet vergeten. Het herstel na een cosmetische ingreep moet je niet met een korreltje zout nemen. Natuurlijk verschilt het herstel van persoon tot persoon en duurt het herstel van een ooglidcorrectie minder lang dan dat van een borstvergroting, maar in beide gevallen geldt: je kunt het maar één keer goed doen. Neem de tijd, rust goed uit en als je twijfelt over bepaalde zaken, ga dan altijd terug naar de behandelend arts.

In de eerste aflevering van ‘Verminkt’ behandeld plastisch chirurg Drs. Joost Staudt, Pierre (58) die na flink afvallen zijn gezicht heeft laten inspuiten met permanente fillers. Een toen goed overwogen keuze om zijn ingevallen gezicht weer te herstellen. Helaas kampt hij tot op vandaag met de gevolgen van permantente fillers die tegenwoordig in heel Nederland verboden zijn voor cosmetische doeleinden.

Ook zien we Dr. Paris Melis die afgelopen december plotseling is overleden door een ernstig auto-ongeluk. Omdat Dr. Melis met veel liefde en passie heeft meegewerkt aan het programma ‘Verminkt’, weten we zeker dat hij trots is op het uitzenden van deze afleveringen. In de eerste aflevering helpt hij Chantal door een buikwandcorrectie uit te voeren en zo haar buik te herstellen.

‘Verminkt’ wordt geproduceerd door Endemol Shine.

Uitzending: vanaf dinsdag 16 mei om 21.30 uur bij RTL 4

Aflevering 1

In de eerste aflevering van RTL Verminkt behandeld plastisch chirurg Drs. Joost Staudt, Pierre (58) die na flink afvallen zijn gezicht heeft laten inspuiten met permanente fillers. Een toen goed overwogen keuze om zijn ingevallen gezicht weer te herstellen. Helaas kampt hij tot op vandaag met de gevolgen van permantente fillers die tegenwoordig in heel Nederland verboden zijn voor cosmetische doeleinden.

Bekijk hier meer over de fillers

Ook zien we Dr. Paris Melis die afgelopen november plotseling is overleden door een ernstig auto-ongeluk. Omdat Dr. Melis met veel liefde en passie heeft meegewerkt aan het programma RTL Verminkt, weten we zeker dat hij trots is op het uitzenden van deze afleveringen. In de eerste aflevering helpt hij Chantal door een buikwandcorrectie uit te voeren en zo haar buik te herstellen.

Bekijk hier meer over een buikwandcorrectie

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care