Drs. Jan van Loon

"Kwaliteit en professionaliteit mag u van ons verwachten"
Drs. Jan van Loon studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na het afronden van zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam heeft hij zich in Australië verder gespecialiseerd op het gebied van de hand en polschirurgie.

Hij is na deze superspecialisatie 5 jaar werkzaam geweest in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hier hield hij zich bezig met de hand en polschirurgie en de reconstructieve chirurgie met als aandachtsgebied de aangezichts reconstructies.

Sinds 2008 maakt hij deel uit van de maatschap plastische chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Zijn aandachtsgebieden binnen deze maatschap zijn de hand en polschirurgie en de reconstructieve chirurgie. Hij heeft meerdere Nederlandse richtlijnen op het gebied van de hand en polschirurgie helpen opzetten. Voor de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC) is hij de woordvoerder in de media voor onderwerpen die de handchirurgie betreffen.

Lid van de: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

BIG: 19045486901

Lees hier reviews van cliënten van drs. Jan van Loon.

Drs. Jan van Loon voert geen spreekuur in de kliniek voor cosmetische ingrepen. 

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care