Dr. Mick Kreulen

"Het vertrouwen krijgen dat we een mooi resultaat bereiken."
Dr. Mick Kreulen is sinds 2000 werkzaam als plastisch chirurg in het RKZ Beverwijk. Voor Mick Kreulen is chirurgie de combinatie tussen vakmanschap en inlevingsvermogen.

Met uw wens als uitgangspunt adviseert hij u graag over wat haalbaar is en hoe het mooiste resultaat te bereiken is. Eerlijkheid en zorgvuldigheid zijn hierin uiterst belangrijk.

Binnen Bloemingdael Plastische Chirurgie ligt zijn specialisme in de handchirurgie en borstreconstructies middels lichaamseigen weefsel.

Dr. Mick Kreulen is sinds 1 Januari 2000 geregistreerd als plastisch chirurg en sindsdien is hij werkzaam in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.

Specifieke aandachtsgebieden binnen de plastische chirurgie zijn de hand- en polschirurgie en de reconstructieve chirurgie. Een voorbeeld hiervan zijn de reconstructies van lichaamscontouren met in het bijzonder de esthetiek van borstcorrecties en borstreconstructies.

In 2004 is Mick Kreulen gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam en een jaar later toegetreden tot de American Society for Surgery of the Hand. Na een half jaar buitenlandse stages in de Verenigde Staten en Australie in 2006/2007 is hij terug in Beverwijk binnen de Maatschap Bloemingdael plastisch chirurgen. Sindsdien is hij lid van het bestuur van de NVPC en opleider plastische chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie.

Lees hier reviews van cliënten van dr. Mick Kreulen.

Dr. Mick Kreulen voert geen spreekuur in de kliniek voor cosmetische ingrepen. 

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care