Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Blog

Dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte

Plastische chirurgie is veel meer dan alleen maar mooier maken, dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte.

Dit moet je weten over een bovenooglidcorrectie

'Onze' plastisch chirurg Robert de Wijn is specialist op het gebied van ooglidcorrecties. Hij vertelt je graag de belangrijkste dingen die je moet weten voor een bovenooglidcorrectie.

Plastisch chirurg Kalam Ahmed in het magazine ‘Inzicht’ van het Spaarne Gasthuis

In mei verscheen de tweede editie van het magazine ‘Inzicht’, een uitgave van het Spaarne Gasthuis. Voor deze editie kwam onze eigen plastisch chirurg Kalam Ahmed aan het woord over cosmetische en reconstructieve chirurgie. Twee vakgebieden waarin hij heel kundig en bedreven is.

Rond of anatomisch: welk soort borstimplantaat sluit het beste aan bij jouw wensen?

Borsten zijn er in alle soorten en maten: de een is heeft een volle boezem, terwijl iemand anders een bescheiden A-cup heeft. Wanneer je als vrouw onzeker of niet tevreden bent met je borsten, kun je overwegen om een borstvergroting te ondergaan. Maar net als bij een natuurlijke borst zijn er ook verschillende soorten borstimplantaten: ronde of anatomisch. Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen keuze maakt, leggen wij haarfijn uit wat het verschil is.

3 redenen waarom je voor plastische chirurgie beter in Nederland kunt blijven

Het klinkt aantrekkelijk: een cosmetische mini-vakantie waarbij u in het buitenland aan jezelf laat sleutelen. U bent niet de enige die dit overweegt want het lijkt door de goedkopere prijzen en het anonieme herstel erg aantrekkelijk. Toch kleven er veel nadelen aan een cosmetische ingreep in het buitenland. 

Waar moet u op letten voordat u een borstvergroting ondergaat?

Een borstvergroting is maatwerk. Geen enkele vrouw is hetzelfde dus dit geldt ook voor de behandeling. Juist daarom is het zo belangrijk dat u voorafgaand aan de borstvergroting een consult heeft met de behandeld plastisch chirurg.

Diesna over haar Botox behandeling

Fitgirl Diesna van Oh My Fitness was onlangs bij ons in de kliniek voor een Botox behandeling. De behandeling werd uitgevoerd door drs. Wouter van der Pot.

Gezien in RTL Verminkt: De buikwandcorrectie

In de eerste aflevering van het programma RTL Verminkt zagen we Chantal die jaren geleden besloot om iets aan haar ernstige overgewicht te doen. Na goed overleg werd er besloten om een maagband te plaatsen. Al direct na de maag verkleinende ingreep ging het mis en werd de situatie zelfs levensbedreigend. Chantal belande op de Intensive care en dit was het begin van een lange herstelperiode. De wond wilde maar niet genezen en de littekens die ze aan de ingreep heeft overgehouden zijn gigantisch.

Laat je nóóit behandelen met permanente fillers

In het televisieprogramma RTL Verminkt was te zien hoe de Amsterdamse kapper Pierre permanente fillers in zijn gezicht liet spuiten. Iets wat vrij normaal was in de jaren 90. Inmiddels weten de we wel beter en zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden in Nederland.

Getoond 1–10 van 83123456789