Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Blog

Zo ga je met een mislukte cosmetische ingreep om

Gelukkig gaan veel cosmetische ingrepen goed, maar wat als dat niet zo is? Jezelf mooier maken met een gezichtsverbetering, borstvergroting of een andere cosmetische ingreep kan in sommige gevallen verkeerd uitpakken. Lees welke stappen je kunt ondernemen wanneer je ontevreden bent over een cosmetische ingreep.

Plastisch chirurg Kalam Ahmed in de BrugKrant

Regelmatig komen onze artsen in het nieuws, dit keer is dokter Kalam aan het woord in De Brugkrant. In dit artikel vertelt hij over zijn vak en de veelzijdigheid die dat met zich meebrengt. Als goede plastisch chirurg verkoop je ook wel eens ‘nee’. Cliënten verwachten eerlijk advies en soms is iets technisch niet haalbaar of wordt het er niet beter op.

4 dingen die je moet weten over een lipvergroting

Volle zoals die van Sophia Loren, Angelina Jolie of Kylie Jenner zijn tegenwoordig erg gewild. Veel vrouwen voelen zich vrouwelijker met volle lippen en daarnaast geven ze je een verleidelijke uitstraling. Niet iedereen heeft van nature volle lippen, maar deze kun je wel creëren met een vrij eenvoudige ingreep. Wij delen graag een viertal feiten over de lipvergroting.

Dr. Menno Huikeshoven in ForYou magazine over de borstreconstructie

Een borstreconstructie is een persoonlijke beslissing en het is er ook een die je overkomt. Als je de diagnose borstkanker krijgt is een borstreconstructie misschien wel het laatste waar je aan denkt. Toch is het een beslissing die je meteen moet overwegen want vaak kan er tijdens of vlak na een borstbesparende operatie al meteen met de reconstructie begonnen worden.

Billen opvullen: de nieuwste beautytrend

Het is een van de nieuwste trends in de wereld van cosmetische chirurgie: het opvullen van de billen. Diverse celebrities en fitgirls hebben de natuur al een handje geholpen. In Brazilië is het zelfs de normaalste zaak van de wereld om de billen voller te maken. In januari 2017 was plastisch chirurg Joost Staudt te gast bij RTL Boulevard om te vertellen over deze trend en behandeling. Wij informeren je graag over deze gecompliceerde, maar populaire behandeling.

Claire vertelt in deze video alles over haar prothesewissel

Claire van WIEMOOIWILZIJN onderging een prothesewissel bij plastisch chirurg Wouter van der Pot. Vijftien jaar na haar eerste borstvergroting is dit een verstandige beslissing. Zelfs al heb je een levenslange garantie op de integriteit van jouw implantaten, het lichaam verandert ook. Houd dit altijd in gedachten als je borstprothesen hebt. Een check bij de plastisch chirurg kan nooit kwaad en jouw lichaam is het allerbelangrijkste. Bekijk hieronder de ervaring van Claire in kliniek Bloemingdael Plastische Chirurgie. Dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte

Plastische chirurgie is veel meer dan alleen maar mooier maken, dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte.

Dit moet je weten over een bovenooglidcorrectie

'Onze' plastisch chirurg Robert de Wijn is specialist op het gebied van ooglidcorrecties. Hij vertelt je graag de belangrijkste dingen die je moet weten voor een bovenooglidcorrectie.

Plastisch chirurg Kalam Ahmed in het magazine ‘Inzicht’ van het Spaarne Gasthuis

In mei verscheen de tweede editie van het magazine ‘Inzicht’, een uitgave van het Spaarne Gasthuis. Voor deze editie kwam onze eigen plastisch chirurg Kalam Ahmed aan het woord over cosmetische en reconstructieve chirurgie. Twee vakgebieden waarin hij heel kundig en bedreven is.

Rond of anatomisch: welk soort borstimplantaat sluit het beste aan bij jouw wensen?

Borsten zijn er in alle soorten en maten: de een is heeft een volle boezem, terwijl iemand anders een bescheiden A-cup heeft. Wanneer je als vrouw onzeker of niet tevreden bent met je borsten, kun je overwegen om een borstvergroting te ondergaan. Maar net als bij een natuurlijke borst zijn er ook verschillende soorten borstimplantaten: ronde of anatomisch. Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen keuze maakt, leggen wij haarfijn uit wat het verschil is.

Getoond 1–10 van 89123456789