Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Nieuws

Dr. Menno Huikeshoven in ForYou magazine over de borstreconstructie

Een borstreconstructie is een persoonlijke beslissing en het is er ook een die je overkomt. Als je de diagnose borstkanker krijgt is een borstreconstructie misschien wel het laatste waar je aan denkt. Toch is het een beslissing die je meteen moet overwegen want vaak kan er tijdens of vlak na een borstbesparende operatie al meteen met de reconstructie begonnen worden.

Claire vertelt in deze video alles over haar prothesewissel

Claire van WIEMOOIWILZIJN onderging een prothesewissel bij plastisch chirurg Wouter van der Pot. Vijftien jaar na haar eerste borstvergroting is dit een verstandige beslissing. Zelfs al heb je een levenslange garantie op de integriteit van jouw implantaten, het lichaam verandert ook. Houd dit altijd in gedachten als je borstprothesen hebt. Een check bij de plastisch chirurg kan nooit kwaad en jouw lichaam is het allerbelangrijkste. Bekijk hieronder de ervaring van Claire in kliniek Bloemingdael Plastische Chirurgie. Dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte

Plastische chirurgie is veel meer dan alleen maar mooier maken, dr. Menno Huikeshoven vertelt over zijn vak in Villa D'Arte.

Dit moet je weten over een bovenooglidcorrectie

'Onze' plastisch chirurg Robert de Wijn is specialist op het gebied van ooglidcorrecties. Hij vertelt je graag de belangrijkste dingen die je moet weten voor een bovenooglidcorrectie.

Plastisch chirurg Kalam Ahmed in het magazine ‘Inzicht’ van het Spaarne Gasthuis

In mei verscheen de tweede editie van het magazine ‘Inzicht’, een uitgave van het Spaarne Gasthuis. Voor deze editie kwam onze eigen plastisch chirurg Kalam Ahmed aan het woord over cosmetische en reconstructieve chirurgie. Twee vakgebieden waarin hij heel kundig en bedreven is.

Getoond 1–10 van 90123456789