Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Injectables behandeling

Een behandeling met injectables is een veilige en effectieve behandelmethode om u een jongere en frisse uitstraling te bieden. Rimpels kunnen uw gezicht karakter geven. Tegelijkertijd is het mogelijk dat ze ervoor zorgen dat u anders oogt dan u zich voelt: u geeft bijvoorbeeld een vermoeide indruk of ziet er ouder uit dan u bent. Injectables zorgen ervoor dat ongewenste rimpels en plooien verdwijnen en uw gezichtscontouren verbeteren.

De plastisch chirurgen van Kliniek Bloemingdael zijn gespecialiseerd in het verbeteren van uw uitstraling met behulp van injectables. Hierbij streven zij te allen tijde naar een natuurlijk resultaat.

 

De verschillende injectable behandelingen

Injectables is een verzamelnaam voor behandelingen met verschillende vulmiddelen en/of behandelingen met een spierontspanner. Deze behandelingen worden met name toegepast om rimpels te laten verdwijnen en de gezichtscontouren te verbeteren. Dit kan bij zowel mannen als vrouwen. Een behandeling met botuline toxine (beter bekend als Botox®) kan bovendien bepaalde medische klachten verhelpen.

 • Filler

  Filler behandeling

  Door afname van de botstructuur, verslapping van de huid en verminderd vetweefsel in het gezicht ontstaan er rimpels en wordt het gezicht smaller. Een injectable behandeling met fillers zorgt ervoor dat de jeugdige vorm en uitstraling van het gezicht worden hersteld. Een behandeling met fillers geeft 6 tot 12 maanden een mooi en natuurlijk resultaat. U kunt deze behandeling probleemloos herhalen.

  Fillers kunnen bovendien gebruikt worden om de lippen voller te maken.

  Meer over filler

 • Filler

  Botox® tegen rimpels

  Dagelijks gebruikt u (onbewust) veelvuldig uw mimische spieren. Hierdoor kunnen er onder meer fronsrimpels, kraaienpootjes en lijnen ontstaan. Met behulp van een Botox® (Botuline Toxine) behandeling worden deze rimpels minder zichtbaar. Een injectable behandeling met Botox® ontspant de spieren. Hierdoor verwijden rimpels en krijgt u een jongere en zachtere uitstraling.

  De botuline toxine is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt, waarna de behandeling herhaald kan worden.

  Meer over botox

 • Filler

  Lipofilling behandeling

  Veroudering, een operatie, een ongeval of een bestraling kunnen plaatselijk volumeverlies veroorzaken. Met behulp van lipofilling kunnen de cosmetische artsen van Kliniek Bloemingdael het verloren volume herstellen of de vorm van uw lichaam of gezicht verbeteren. Bij deze injectables behandeling wordt er gebruikgemaakt van lichaamseigen vet. Hierdoor is de behandelmethode niet alleen uiterst veilig, maar kunt u ook langdurig van het resultaat genieten.

  Meer over lipofilling

 • Filler

  Botox® voor medische doeleinden

  Botox® staat met name bekend als middel om verouderingsverschijnselen te verminderen. Zo kan Botox® de oplossing zijn voor medische klachten zoals:

  • Tandenknarsen
  • Migraine en spanningshoofdpijn
  • Overmatig transpireren

  De artsen van Kliniek Bloemingdael zijn gespecialiseerd in de toepassing van Botox® bij gezondheidsklachten. Onze kliniek werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige en effectieve behandelmethodes.

  Meer over botox

 

De behandeling met injectables

Iedere huid heeft unieke eigenschappen en vergt daarom een eigen aanpak, afgestemd op de huidconditie en het gewenste resultaat. Welke behandeling voor u het beste resultaat kan opleveren, zal uitgebreid met u besproken worden bij het eerste consult met uw cosmetisch arts. Tijdens dit consult wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld dat het hoogst mogelijke resultaat oplevert.

Om ervoor te zorgen dat u zich de gehele behandeling op uw gemak voelt, zal uw cosmetische arts u uitvoerig begeleiden: van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. De cosmetisch artsen van Kliniek Bloemingdael zijn allen hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse injectable behandelingen. De injectable producten die bij de behandeling gebruikt zullen worden, zijn uitvoerig getest en voldoen bovendien aan alle veiligheidsvoorschriften.

Maak nu een afspraak

Resultaten injectables behandelingen

 

|

Patiënt informatie

"Super tevreden met de behandeling."

Type behandeling: Volume behandeling lippen

Product: Belotero Intense 1ml.

Behandelend arts: drs. Kalam Ahmed


Ervaringen

Recensie van mevrouw Grijpstra, 67 en behandeld door Dr. Staudt

Ik ga al enkele jaren iedere zes maanden naar Kliniek Bloemingdael voor het behandelen van mijn fronsrimpel, de lijnen rond mijn lippen en kraaienpootjes Lees meer

Recensie van Anke, 34 en behandeld door één van onze plastische chirurgen 

Vrijwel dagelijks kreeg ik te horen dat ik er vermoeid uitzag, terwijl ik me dan prima voelde. Ik heb lang getwijfeld of ik er iets aan zou laten doen, omdat ik bang was dat ik er ‘nep’ uit ging zien. Lees meer

Prijzen en vergoeding

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u, naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden, een persoonlijk behandelplan. Hierin staat beschreven welke behandeling de gewenste resultaten zal bieden. Tevens krijgt u een overzicht van de kosten. De kosten van deze behandeling zijn geheel afhankelijk van de benodigde technieken en de gebieden die behandeld gaan worden. Onderstaande prijzen geven u een indicatie.

Indien u een Botox® behandeling ondergaat om medische klachten te bestrijden, is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding. Neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Behandeling Regio/ hoeveelheid Prijs
Bocouture (botox) 1 regio € 200,-
Bocouture (botox) 2 regio's € 300,-
Bocouture (botox) 3 regio's € 400,-
Bocouture (botox) hyperhydrose oksels) € 600,-
Bocouture (botox) knarsetanden € 300,-
Bocouture (botox) gummy smile € 125,-
Hyaluronzuur 1ml € 400,-
Hyaluronzuur 2ml € 750,-
Hyaluronzuur 3ml € 1050,-
Radiesse 1,5ml € 550,-
Radiesse 3ml € 1000,-
Lipofilling gelaat v.a. € 1800,-
Lipofilling gelaat onder narcose v.a. € 3250,-
Lipofilling lippen icm behandeling gelaat € 500,-

Veel gestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

Krijg ik littekens na de behandeling?

Wat zijn de bijwerkingen?

De specialisten

 • Drs. Joost Staudt
  Drs. Joost Staudt
 • Drs. Wouter van der Pot
  Drs. Wouter van der Pot
 • Drs. Kalam Ahmed
  Drs. Kalam Ahmed
 • Drs. Jan van Loon
  Drs. Jan van Loon
 • Dr. Mick Kreulen
  Dr. Mick Kreulen
 • Drs. Toine van Trier
  Drs. Toine van Trier
 • Prof. Dr. Paul van Zuijlen
  Prof. Dr. Paul van Zuijlen
 • Dr. Menno Huikeshoven
  Dr. Menno Huikeshoven
 • Drs. Klaske Booij
  Drs. Klaske Booij
 • Drs. Robert de Wijn
  Drs. Robert de Wijn

Een afspraak maken voor een injectables behandeling

Aanhef*

Voornaam*
Achternaam
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar wilt u een afspraak voor maken?*
Op welke dag van de week wilt u het liefst een afspraak maken? (ma. tot vrij.)
Op welk tijdstip wilt u een afspraak maken? (09:00-17:00)
Opmerkingen

RoutebeschrijvingAdres

Bloemingdael Plastische Chirurgie
Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping
Vondelweg 999
2026 BW Haarlem

Vergelijkbare behandelingen

Naast injectables kunt u in onze kliniek in Haarlem tevens terecht voor:

Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care