Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Fillers

"Al de injectable behandelingen worden uitgevoerd door BIG geregistreerde plastisch chirurgen die ook werkzaam zijn in het RKZ Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem"

Rimpelvorming is inherent aan ouder worden. Door afname van de botstructuur, verslapping van de huid en vermindering van het vetweefsel in het gezicht ontstaan rimpels. De plastisch chirurgen van Bloemingdael staan bekend om de vele facelifts die zij uitvoeren maar wist u dat zij ook getraind zijn in het uitvoeren van injectable behandelingen met tijdelijke fillers, botuline toxine (Botox) en lipofilling? De plastisch chirurgen van Kliniek Bloemingdael hebben veel ervaring met het op een veilige manier verjongen van het gezicht. Daarbij gaan zij uit van behandelingen waarmee een natuurlijk resultaat bereikt wordt.

Over fillers

Bij Bloemingdael wordt gebruik gemaakt van tijdelijke fillers. Dit betekent dat het product na een bepaalde tijd door het lichaam zelf wordt afgebroken. Dit maakt het gebruik van fillers veilig. Gebruik van (semi)permanente fillers is in Nederland verboden en raden wij cliënten ten sterkste af door de ernstige complicaties die deze kunnen veroorzaken. De artsen van Bloemingdael maken gebruik van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, voor het opvullen van rimpels, het verbeteren van de elasticiteit van huid en het versterken van de huid.

Toepassingen van fillers

Fillers kunnen bij vele indicaties worden ingezet. Meest voorkomende behandelingen zijn het opvullen van rimpels, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, en het vergroten van de lippen. Naast de veelvoorkomende indicaties zijn er echter nog vele andere toepassingen. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is door middel van fillers imperfecties te corrigeren aan de neus? Of het versterken van de kaaklijn? Vraag uw arts naar de mogelijkheden van fillers.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consultgesprek plaats met uw behandelend plastisch chirurg. Op basis van uw hulpvraag bespreekt de arts de behandelmogelijkheden met u. Hierbij gaat de arts uit van een minimaal invasieve behandeling met het best mogelijke resultaat. Vaak leidt het gebruik van een combinatie van botuline toxine (Botox) en fillers tot de beste resultaten. Met fillers worden direct huidverbeterende resultaten bereikt, injectie met botuline toxine werkt prefentief tegen rimpelvorming. Het injecteren van fillers gebeurt onder een plaatselijke verdoving zodat u nagenoeg weinig van de behandeling voelt. Voorafgaand aan de behandeling zal uw plastisch chirurg het te behandelen gebied aftekenen.

Nazorg

Na de ingreep kunt u direct naar huis. Uw behandelend plastisch chirurg zal een vervolg afspraak maken voor het controleren van de behandeling. Afgeraden wordt 24 tot 48 uur na de behandeling geen intenstieve sport of andere lichamelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast wordt aaangeraden hoge temperatuurverschillen, als saunabezoek, te mijden.

Het resultaat

Uw plastisch chirurg streeft er natuurlijk naar om het beste cosmetische resultaat te behalen. Belangrijk wel is om als cliënt in acht te nemen dat volledige assymetrie en perfectie niet haalbaar is.

Bekijk hier voor- en na foto’s

Risico’s en complicaties

Bij het uitvoeren van een behandleing met fillers zijn de risico’s en de kans op (kleine) complicaties zeer minimaal:

•   Zwelling

•   Ontsteking van het wondgebied

•   Bloeduitstorting (tijdelijke blauwe plek)

•   Assymetrie

Prijzen inspuitingen

 Bocouture (botox)

1 regio €     200,-

 Bocouture (botox)

2 regio's €     300,-

 Bocouture (botox)

3 regio's €     400,-

 Bocouture (botox) hyperhydrose oksels

€     600,-

 Bocouture (botox) knarsetanden

€     300,-

 Bocouture (botox) gummy smile

€     125,-

 Hyaluronzuur

1ml €     400,-

 Hyaluronzuur

2ml €     750,-

 Hyaluronzuur

3ml €     1050,-

 Radiesse

0,8ml €     400,-

 Radiesse

1,5ml €     600,-

 Radiesse

3ml €     1100,-

 Lipofilling gelaat

vanaf €     1500,-

 Lipofilling gelaat onder narcose

vanaf €     2350,-

 Lipofilling lippen icm behandeling gelaat

€     500,-

Vergelijkbare behandelingen

Naast fillers kunt u in onze kliniek in Haarlem tevens terecht voor:

Afspraak maken

Aanhef*

Voornaam*
Achternaam
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar wilt u een afspraak voor maken?*
Op welke dag van de week wilt u het liefst een afspraak maken? (ma. tot vrij.)
Op welk tijdstip wilt u een afspraak maken? (09:00-17:00)
Opmerkingen
Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care