Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is het bevriezen van vet op zones waar u het, ondanks een gezonde levensstijl en sporten,  maar moeilijk weg krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vet op uw onderbuik, de armen, de love handles of op uw heupen. Deze methode om lokaal lichaamsvet te verwijderen is geschikt voor mannen en vrouwen. 

Er is veel onderzoek gedaan naar de cryolipolyse behandeling en de resultaten zijn erg goed. Deze methode om vet te verliezen is effectief en blijvend. Verwacht niet dat u kilo’s afvalt: het voornaamste doel van cryolipolyse is het shapen van het lichaam.

De behandeling

U neemt plaats op de behandeltafel en er wordt een gelpad op de huid aangebracht. Vervolgens worden er applicators aangesloten op de probleemzones. De applicators koelen en zuigen de te behandelen gebieden vacuüm. Het koelsysteem koelt 360 graden rond de applicator en gaat tot –9 °C. Doordat de huid vacuüm gezogen wordt, kan het voelen alsof er in geknepen of hard aan getrokken wordt. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten tot een uur.  U kunt direct na de behandeling uw activiteiten weer oppakken.

Het resultaat

Het resultaat is pas na enkele weken tot 3 maanden zichtbaar, omdat het lichaam de vernietigde vetcellen moet afvoeren. Uiteindelijk kunt u een vetafname van zo’n 20% tot 25% per behandeling waarnemen. Voor een optimaal resultaat kunt u de behandeling na 6 weken herhalen voor een nog beter resultaat.

Tarieven

Behandeling 1e behandeling Vervolgbehandeling
1 lichaamszone in 1 behandeling € 375,-
2 lichaamszones in 1 behandeling € 425,- € 400,-

Een afspraak maken of contact opnemen

Aanhef*

Voornaam*
Achternaam
Geboortedatum*
Straat + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Waar wilt u een afspraak voor maken?*
Op welke dag van de week wilt u het liefst een afspraak maken? (ma. tot vrij.)
Op welk tijdstip wilt u een afspraak maken? (09:00-17:00)
Opmerkingen
Handchirurgie Spaarne gasthuis Rode Kruis Staudt Derma2Care