Bloemingdael

Onze specialisten zorgen voor een gewenst resultaat, en dit op de meest veilige manier.

Blog

Laat je nóóit behandelen met permanente fillers

In het televisieprogramma RTL Verminkt was te zien hoe de Amsterdamse kapper Pierre permanente fillers in zijn gezicht liet spuiten. Iets wat vrij normaal was in de jaren 90. Inmiddels weten de we wel beter en zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden in Nederland.

Dit zijn de 6 populairste cosmetische behandelingen

Het taboe dat jaren lang de wereld van cosmetische behandelingen in zijn greep hield, lijkt steeds meer te verdwijnen. De afgelopen tijd heeft deze industrie dan ook een positiever imago gekregen. Vrouwen (en mannen) kiezen vaker voor ingrepen waarbij een natuurlijke look behouden blijft. Wat zijn nu eigenlijk de populairste cosmetische behandelingen? Hieronder vind je ze in willekeurige volgorde.

Hoe bereid ik mij het beste voor op een neuscorrectie?

Overweegt u een neuscorrectie maar twijfelt u nog? Dat is niet geheel onlogisch: het wel of niet ondergaan van een neusoperatie is geen eenvoudige beslissing. Lees hier een aantal zaken die u móet weten voordat u een neuscorrectie laat uitvoeren.

Een strakke hals met een halslift

Sommige mensen krijgen door overgewicht, ouderdom of gewichtsverlies een slappere hals. Heeft u last van een slapper wordende hals of stoort u zich aan uw onderkin? Dan is het uitvoeren van een halslift een mooie en natuurlijke oplossing om uw hals te verjongen. De huid in uw hals wordt strakker, waardoor u een jongere en frissere uitstraling krijgt.

Meld je aan voor het RTL 4 programma Verminkt

Bij iedereen kan onvrede ontstaan over een bepaald lichaamsdeel, cosmetische chirurgie is dan iets wat veel mannen en vrouwen overwegen. De stap om een cosmetische ingreep te ondergaan neem je niet zomaar, deze is persoonlijk en heeft veel impact op je leven. In de meeste gevallen is deze impact positief maar een cosmetische ingreep kan ook weleens verkeerd uitpakken. Is dit laatste het geval? Ben je ontevreden over een borstvergroting, neuscorrectie, buikwandcorrectie of over een andere behandeling? Dan is het belangrijk dat je dit bij de behandelend plastisch chirurg bespreekbaar maakt. Kom je er niet uit? Dan is een second opinion geen slecht idee.

De veelzijdigheid van Botox

Ligt u vaak met migraine op bed, tandenknarst u in uw slaap of heeft u last van overmatig zweten? Overweeg dan eens om een botoxbehandeling te ondergaan. U kent Botox ongetwijfeld als middel tegen bijvoorbeeld kraaienpootjes en fronsrimpels. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Botox ook voor medische klachten kan worden ingezet. Wij vertellen u welke klachten kunnen worden verholpen door middel van een Botoxbehandeling. Botox Botox wordt voornamelijk gebruikt in het gebied rondom de ogen, het voorhoofd en de fronsrimpel.

Borstreconstructie verbetert kwaliteit van leven

  Per jaar ondergaan circa 3.600 tot 6.000 vrouwen een borstamputatie, vaak als gevolg van kanker. Zowel lichamelijk als geestelijk wordt dit als een zware ingreep ervaren. Bijna 15% van deze vrouwen ondergaat vervolgens een borstreconstructie; een operatie die de kwaliteit van leven behoorlijk kan verbeteren.

90% van de vrouwen zou opnieuw kiezen voor een borstreconstructie

Veel vrouwen die een borst hebben verloren in de strijd tegen borstkanker overwegen een borstreconstructie. Een borstreconstructie is een ingrijpende operatie die veel complicaties en onzekerheden met zich mee kan brengen. Toch schrijft het KWF in hun brochure over borstreconstructie dat driekwart van de vrouwen na een aantal jaren redelijk tot zeer tevreden zijn. Bijna 90% van de vrouwen zou opnieuw voor een borstreconstructie kiezen. Voor veel vrouwen is het echter lastig om deze beslissing te nemen door de mogelijke complicaties en de onzekerheid over het uiteindelijke resultaat.
Getoond 1–10 van 7712345678